İYİ PARTİ SENDİKAMI KURUYOR

İYİ Parti tarafından kurulması planlanan işçi ve memur sendikaları için, seçim yoğunluğunun geçmesinin beklendiği öğrenildi.

İYİ PARTİ SENDİKAMI KURUYOR
  • 18 Nisan 2019, Perşembe 23:15

İYİ Parti tarafından kurulması planlanan işçi ve memur sendikaları için, seçim yoğunluğunun geçmesinin beklendiği öğrenildi. İP’in parti üyesi ve halen çalışan memur ve işçileri, üye oldukları sendikalardan istifa ettirerek, kendi kuracağı sendikalara kaydetmekle işe başlayacağı belirtiliyor. İP’in diğer sendikalara paralel yeni oluşumu için seçimler öncesinden kolları sıvadı ancak, genel seçimler ve yerel seçimlerin kısa aralıklarla yapılması çalışmaları yavaşlattı. İşçi hareketi çalışmalarını Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yakından takip ettiği belirtilirken, diğer bir Genel Başkan Yardımcısı yılların memur hareketi lideriİsmail Koncuk’un da çalışmalara katkı sağlayacağı öğrenildi. Milliyetçi eğilimli memurların üye olduğu Kamu-Sen’den bazı sendika yöneticilerinin İP’in kuracağı sendikalara geçebileceği konuşulmaya başlanırken, belediye işçilerinin yoğunlukta olduğu Hak-İş de hedefte.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık