İşten Atıp Tazminat Alan Ankara Halk Ekmek Müdürünü Açıkladı

Belediye meclis toplantısında konuşan Yavaş, kendini işten atarak tazminat alan Halk Ekmek Müdürü gerçeğini gün yüzüne çıkarttı.

İşten Atıp Tazminat Alan Ankara Halk Ekmek Müdürünü Açıkladı
  • 16 Temmuz 2020, Perşembe 16:15

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduktan sonra büyük işlere imza atarken, eskiye dönük belgeleri de ortaya çıkartıyor. İl meclis toplantısında konuşan Yavaş, kendini işten atarak tazminat alan Halk Ekmek Müdürü gerçeğini de gün yüzüne çıkarttı.

Uzun yıllar sonra Ankara yönetiminin değişmesi ile farklı olaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Eski yönetimin yolsuzluk ve usulsüzlüklerini ortaya çıkaran Yavaş, yönetim kurulu başkanı gibi kendini işten çıkartan müdürü ifşa etti. Eski Halk Ekmek Müdürü kendini işten atmış ve sonrasında da kıdem tazminatı almış. Bu bilgi il meclis toplantısında bizzat Mansur Yavaş tarafından paylaşıldı.

Mansur Yavaş’ın Açıklamaları

Belediye meclisi kürsüsünden konulan Yavaş, eski yönetimin usulsüzlükleri hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı. Yapılan açıklamalarda

“ Sonradan emekli olan Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü, aynı zamanda yönetim kurulu başkanı. Kendini işten atıyor. Yönetim kurulu başkanı A, genel müdür A’yı işten atıyor. Gazetelere istifa ettim diyor ama birde kendi kendini attığı için ayrıca kıdem tazminatı alıyor. Fakirin fukaranın ekmeğinden alıyor. Bunların hepsi savcılık kaydında var. Hangi parti toplantılarına ne kadar ücretsiz ekmek gitmiş, hepsi savcılıkta. O da yetmemiş, geriye yönelik olarak sendikayla, herhangi bir işçiyi işten atarsan şu kadar tazminat ödenir diye ayrı bir protokol yapmış.” İfadelerine yer verdi.

Güven Duygusunu İnşa Ettik

Belediye meclisinde konuşmalarına devam eden Yavaş, halkın güvendiği, yardım isteyebileceği bir güven ortamı oluşturduklarını ima etti. Konuya ilişkin olarak;

“ Göreve geldik ve ilk olarak bu şehri yönetenlere karşı, halkta güven duygusunu inşa ettik. İnsanlar zorda kaldıkları zaman imdadına yetişecek bir belediyenin varlığından haberdar oldular. En karamsar zamanlarda bile ellerinden tutacak derdini paylaşacak, bir büyük çatı olduğunu fark ettiler.” İfadelerini kullandı.

1 senedir görevde olduklarını belirten Mansur Yavaş, bu bir senelik süreçte başardıkları konulara değindi. Ve bu başarıların, projelerin devam edeceğini iletti. En büyük başarılarını ise güven inşa etmek olduğunu söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık