İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sel bölgesine yardım eli! Ekrem İmamoğlu açıkladı

İSTANSUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sel felaketi yaşayan Karadeniz Bölgesine gönderilen arama kurtarma ekipleri, iş makinaları ve yardım malzemelerini duyurup, "Geçmiş olsun" dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sel bölgesine yardım eli! Ekrem İmamoğlu açıkladı
  • 12 Ağustos 2021, Perşembe 10:52

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, karadeniz bölgesinde selden etkilenenlere yardım elini uzattı. İBB, Ayancık, Bozkurt, Cide, Abana ve Azdavay’a 50 kişilik kurtarma ekibi gönderen İBB, ayrıca ağır iş makinaları, tahliye pompaları, kurtarma araçları, tırlarla Hamidiye Su ve Halk Ekmek gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, "İBB olarak Karadeniz Bölgesi’nde selden etkilenen Ayancık, Bozkurt, Cide, Abana ve Azdavay’a 50 kişilik kurtarma ekibi, ağır iş makinaları, tahliye pompaları, kurtarma araçları, tırlarla Hamidiye Su ve Halk Ekmek gönderdik. Tüm bölge halkına tekrardan geçmiş olsun." mesajını paylaştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık