işçilerine yol yardımı verilecek taşeron işçiler kimler faydalanacak

TAŞERON İŞÇİLERİNE YOL YARDIMI Sağlık taşeron işçilerine yol yardımı verilecek Kamu Hastaneleri Kurumu taşeron işçilere yol yardımı yapmak üzere çalışma başlattı

 işçilerine yol yardımı verilecek taşeron işçiler kimler faydalanacak
  • 18 Haziran 2015, Perşembe 22:00

Tüm birimlere gönderilen yazıda yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere işçilere verilen yol yardımlarına ait bazı bilgiler istenildi. Anılan bilgilerin temini amacıyla ekte sunulan Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım İhaleleri Personel Yol Yardımı Bilgi Formu oluşturuldu.

Sağlık taşeron işçi ücret ve sosyal haklar (yemek ve yol ücreti v.b) sözleşmeler ile işyeri yönetmelikleri ve taraflar arasında bağıtlanan toplu iş sözleşmeleri ile hizmet alım sözleşmeleri ile serbestçe belirlenebilmektedir. Bu çerçevede sağlık taşeron işçilerine ayni veya nakti yol yardımı verilebilmektedir.

Duyuruda;

Bilindiği üzere Kamu Hastaneleri Birliklerimiz ile bağlı sağlık tesislerimizde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı kapsamında çalışmakta olan işçiler için nakdi ya da ayni olarak yol yardımı verileceği ihale dokümanlarında belirtilmektedir.

Kurumumuzda yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere işçilere verilen yol yardımlarına ait bazı bilgilere ihtiyaç duyulmuştur.Anılan bilgilerin temini amacıyla ekte sunulan Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım İhaleleri Personel Yol Yardımı Bilgi Formu oluşturulmuştur.

Ekte sunulmuş olan söz konusu formun Genel Sekreterliklerce, bağlı sağlık tesislerinin toplam işçi sayısını içerecek şekilde toplu olarak doldurulması ve Excel formatında 18.06.2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar doner.dd(a)sag1ik.gov.tr adresine gönderilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Ek: Form (İnternet Sitesinde Yer Almaktadır)

formu.xlsx

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık