Eyüp ve Sultanbeyli’den polis şiddeti görüntüleri geldi

Çorlu, Kadıköy ve Zeytinburnu’nun ardından İstanbul Eyüp ve Sultanbeyli’den de polis şiddeti görüntüleri geldi.

Eyüp ve Sultanbeyli’den polis şiddeti görüntüleri geldi
  • 25 Mayıs 2020, Pazartesi 23:28

Sosyal medyaya gün boyu ülkenin farklı bölgelerinden düşen polis ve bekçi şiddeti görüntülerine yenileri eklendi. İstanbul Eyüp ve Sultanbeyli’de sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği belirtilen vatandaşların uğradığı şiddet telefon kameraları ile kaydedildi.

Avukat Enes H. Ermaner Twitter hesabından paylaştığı görüntüde Eyüp Esentepe’de ekmek almak için sokağa çıkan kişilerin bekçiler tarafından darbedildiğini duyurdu. Bekçilere engel olmak için sokağa inenlerin de yine şiddete maruz kaldığı belirtildi:

“Eyüp Esentepe Mahallesinde ekmek almaya çıkan müvekkil bekçiler tarafından darp edilmeye başlanıyor. Pencereden bunu görenler ayırmayaya indiklerinde onlara da şiddet var.”

SOKAĞA ÇIKAN 2 KİŞİ DARBEDİLDİ, HALK POLİSE TEPKİ GÖSTERDİ

Bir başka şiddet görüntüsü ise Sultanbeyli’de kaydedildi. Akşam 18.00 sularında sokağa çıkan 2 kişi izin belgesi olmadığı iddiasıyla bekçi ve polisler tarafından darbedildi. Darp anı çevredeki bir binada yaşayan kişi tarafından kaydedildi. Mahalle halkı şiddet uygulayan polisleri alkış ve yuhalarla protesto ederken polisler etrafa "Çekmeyin lan, dağılın lan" diye bağırdı. (HABER MERKEZİ)

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık