DSİ’de iş bulmak 80 Bin TL, Havalimanında güvenlik alımı için 22 Bin TL istiyorlar iddiası

Eski AKP Milletvekili Abdurrahman Kurt Devlet Su İşleri (DSİ)’de işe girmek için 80 bin TL, havalimanında güvenlik görevlisi alımı için 22 bin TL adaylardan para istendiğini iddia etti. Kamu kurumlarına kadroların binlerce liraya satıldığını iddia eden AKP’li Kurt, konuyu sosyal medya hesabından paylaştı.

DSİ’de iş bulmak 80 Bin TL, Havalimanında güvenlik alımı için 22 Bin TL istiyorlar iddiası
  • 23 Aralık 2019, Pazartesi 15:26

Eski AKP Milletvekili Abdurrahman Kurt tarafından kamu kurumlarında iş bulmak isteyen adaylardan yüksek oranlarda para istendiği iddia ortaya atıldı. Aynı zamanda AKP’nin il başkanlığını da yapmış olan Abdurrahman Kurt, DSİ’de iş bulmak 80 Bin TL, Havalimanında güvenlik için 22 Bin TL istendiği iddiasında bulundu.

Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımında Devlet Su İşleri (DSİ) için 80 bin lira, havaalanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin lira ödemek gerektiğini öne sürdü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık