Devlet Bahçeli'ye formalı mesaj

İnegöllü ülkülcüer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye üzerinde ismi yazılı 82 numaralı formayı hediye ederek, İnegölün il olma isteğini bir kez daha dile getirdi.

Devlet Bahçeli'ye formalı mesaj
  • 14 Temmuz 2017, Cuma 13:11

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da evvela Türkeş’in ve Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ederek dua etti. Ardından MHP Genel Merkezi’ne geçen heyet, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. İnegöllü ülkücüler, Bahçeli’ye üzerinde isminin yazılı olduğu 82 numaralı İnegölspor formasını hediye ederek, İnegöl’ün il olması için kendisinden destek istedi.

İL OLMA ÖZLEMİ VAR'

Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, İnegöl’ün nüfusu, ekonomisi, ihracatı ve turizmi ile birçok İl’i geride bırakarak il olmayı hak ettiğini belirterek, “İnegöl’ümüz Oylat’ı, köftesi, mobilyası, tarımı ve birçok özelliği ile yurt içinde ve yurt dışında adından söz ettiren, öne çıkan bir şehir. İnegöllü vatandaşlarımızın yıllardır gönlünden geçen ve bunu her seferinde dile getirdiği il olma özlemi var” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık