Çöl kıyısına Hotelya

Abu Dhabi’nin ilk her şey dahil konseptli lüks resort oteli Rixos Premium Saadiyat Island’ın mobilya tercihi Hotelya oldu. 4 kıtada 150’ye yakın ülkede birbirinden başarılı projelere imza atan Hotelya, profesyonel üretim kabiliyeti ile Türk mobilyasını dünyaya taşımaya devam ediyor.

Çöl kıyısına Hotelya
  • 03 Mart 2020, Salı 19:52

Dünyaca ünlü otel projelerine imza atan Hotelya’nın yeni adresi Abu Dhabi oldu. Butik hizmet anlayışı ile her proje ve konsept için, özgün, hızlı ve kaliteli üretim yapabilen Hotelya, bu kez Rixos Premium Saadiyat Island otelinin çözüm ortağı oldu. Osmanlı-Türk temasının ağırlıkla işlendiği otelin, ortak kullanım alanları, balo salonu, kral daireleri, SPA ve restoranlarına ait tüm hareketli ve sabit mobilyaları Hotelya imzası taşıyor.

8 ay gibi kısa bir sürede toplamda 4 bin 200 parça mobilya üretip, montaj ve kurulumunu gerçekleştiren Hotelya, tamamen bu projeye özel tasarlanmış 250’ye yakın farklı modele hayat verdi. Ultra lüks, klasik ve modern tarzda olmak üzere farklı konseptlere sahip binlerce mobilyayı çöl kıyısına inşa edilmiş lüks bir otele taşıyan Hotelya, Türk mobilyası adına büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık