Cezası indirildi, tahliye oldu... O polis serbest

Gözaltına aldığı ve elinden kaçırdığı liseli Ömer Barış Topkara’yı kafasına tabanca kabzasıyla vurmak isterken öldüren tutuklu polis H.D.S., ceza indirimi yapılıp serbest bırakıldı

Cezası indirildi, tahliye oldu... O polis serbest
  • 18 Eylül 2019, Çarşamba 13:24

İstanbul Esenyurt’ta 2017’de liseli Ömer Barış Topkara (16) ile arkadaşı hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Birbirlerine kelepçeli 2 çocuk polisten kaçmak istemiş ama kısa süre sonra durup teslim olmuşlardı. Çocukları kovalayan polis H.D.S. tabancasının kabzasıyla Ömer Barış Topkara’ya vurmuş, bu sırada silahı ateş almıştı. Başından vurulan Ömer ölmüştü. 2 YIL 7 AY HAPİS YATTI Tutuklanan H.D.S. Kasım 2017’de 11 yıl 8 ay hapse çarptırılmıştı. İstinaf mahkemesi cezayı 15 yıla yükseltmişti. Ancak Yargıtay, cezayı fazla bulup kararı bozdu. Yeniden yargılama yapan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, H.D.S.’ye iyi hal indirimi ile 7.5 yıl ceza verdi. H.D.S. 2 yıl 7 aydır tutuklu olması ve sabit ikametgahının bulunması gerekçeleriyle tahliye edildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık