Büyükşehir’den ihtar: Güvenlik kamerası sistemleri Gökçek’in evine kuruluymuş

Ankara Dikmen Vadisi’nde bulunan güvenlik kameralarının kayıt ve kontrol sistemlerinin Melih Gökçek’in vadide bulunan evinde kurulu olduğu belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sistemlerin iadesi için Gökçek’e ihtar çekti

Büyükşehir’den ihtar: Güvenlik kamerası sistemleri Gökçek’in evine kuruluymuş
  • 06 Temmuz 2019, Cumartesi 20:08

Ankara’da bulunan Dikmen Vadisi’ndeki güvenlik kameralarının kayıt ve kontrol sistemlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebiyle görevinden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in evinde kurulu olduğu tespit edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Gökçek’in vadide bulunan evinde kurulu olduğu belirlenen kamera kayıt ve kontrol sistemlerinin belediyeye iadesi için yasal süreç başlatıldı.

Gökçek’in evine izinsiz kurulan güvenlik kamerası sisteminin üç gün içinde iade edilmesi için ihtarname gönderildi. Gökçek’in özel mülküne kurulu olduğu anlaşılan kamera sisteminin belediye envanterine kayıtlı olduğu anlaşıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık