Baro başkanlarının ihtiyaç gidermek için gittiği pastaneye 12 bin TL ceza kesildi!

Ankara girişinde yürüyüşlerine izin verilmeyen baro başkanlarının ihtiyaç gidermek için gittiği pastaneye 12 bin TL ceza kesildiği ortaya çıktı.

Baro başkanlarının ihtiyaç gidermek için gittiği pastaneye 12 bin TL ceza kesildi!
  • 23 Haziran 2020, Salı 17:27

Cuma günü başlattıkları "Savunma Durdurulamaz!" yürüyüşü ile dün Ankara girişine kadar gelen ve polis tarafından engellenen baro başkanları, bugün engelleri aşarak Anıtkabir'e ulaştı. Öte yandan, dün gece barikatların içinde geceyi geçirmek zorunda bırakılan baro başkanlarının ihtiyaçlarını gidermek için gittiği pastaneye "sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı" gerekçesiyle 12 bin lira ceza kesildiği ortaya çıktı.

AKP'nin baroların yapısını ve seçim sistemini değiştirme hamlesine tepki gdüöstermek için "Savunma Durdurulamaz!" diyerek yürüyüşe geçen baro başkanları, cuma günü başlattıkları yürüyüşün ardından dün Ankara girişine ulaştı. Polisin Ankara girişinde barikat kurup baro başkanlarının geçmesine izin vermemesi üzerine başkanlar geceyi şehrin girişindeki barikatın içerisinde geçirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık