Akparti’li eski vekile Kızılay’dan 30 bin liralık maaş: Eşinin de aynı kurumda 3 ayrı koltuğu var

Akparti'li eski vekil Yetiş’in, Kızılay Sağlık A.Ş'de yaklaşık 30 bin TL maaşla genel müdür yapıldığı ortaya çıktı. Yetiş’in eşinin de Kızılay’da üç ayrı koltuğu olduğu öğrenildi.

Akparti’li eski vekile Kızılay’dan 30 bin liralık maaş: Eşinin de aynı kurumda 3 ayrı koltuğu var
  • 07 Haziran 2021, Pazartesi 10:33

Akparti iktidarları döneminde sık sık skandallarla gündeme gelen Kızılay’da dikkatleri çeken bir atama daha yapıldı. 24'üncü Dönem Akparti  Adıyaman Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’in Kızılay’ın Kartal’daki hastanesine başhekim yapılmasının ardından şimdi de Kızılay’ın Sağlık A. Ş. isimli şirketine genel müdür yapıldığı açığa çıktı. Kızılay’ın, Kızılay Yatırım Holding adı altında holdingleşmesi ve bünyesinde çok sayıda şirket kurulmasının ardından Kızılay Yatırım Holding CEO’su İlyas Haşim Çakmak’ın imzasıyla yeni atamalar yapıldı.

BirGün’ün ulaştığı ve İlyas Haşim Çakmak’ın imzasının yer aldığı belgede, eski Akparti  Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’in 1 Haziran’da Kızılay Sağlık A. Ş.’ye genel müdür olarak atandığı belirtildi. Sağlık A. Ş.’nin önceki genel müdürü Metin Tunç ise Kızılay Yatırım A. Ş.’ye yönetim kurulu başkan danışmanı olarak atandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık