MHP bu defa MHP'lileri hedef aldı: Tehdit edilen MHP'li isimden sert cevap

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP eski milletvekili Atila Kaya ve Alparslan Türkeş döneminde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran'ı hedef göstererek tehdit etmişti.

MHP bu defa MHP'lileri hedef aldı: Tehdit edilen MHP'li isimden sert cevap
  • 07 Haziran 2021, Pazartesi 10:24

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP eski milletvekili Atila Kaya ve Alparslan Türkeş döneminde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran'ı hedef göstererek tehdit etmişti. Başaran, Yıldırım'ın hedef göstermesinden sonra sert açıklamalarda bulundu.

Alparslan Türkeş döneminde Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Suat Başaran, mevcut Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından hedef gösterilerek tehdit edilmişti.

Yıldırım, sosyal medya hesabından "Uyardık anlamadınız, söyledik duymadınız! Sizin yaptıklarınız bozgunculuk değil açıkça HAİNLİKTİR! Geçmişte görev yapmalarına rağmen Ülkü Ocakları başkanlığı sıfatını kullanarak hareketimize ahlaksızca saldıran kişilere ülküdaşlarımız her ortamda gereken tavrı gösterecektir!" diyerek Suat Başaran ve Atila Kaya'yı tehdit etmişti.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, mevcut Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın açıklamalarından sonra sert açıklamada bulundu.
MAFYA DİZİSİ REPLİKLERİ NEYİN NESİ?

Başaran'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Neden her eleştiri yapanı ihanetle suçluyorsunuz? Mafya dizisi replikleri neyin nesi? Birileri karıştırmış olabilir, ancak MHP siyasi bir partidir; televizyon dizilerinden ilham alarak yönetilemeyecek kadar ulvî ve mazisi şanla şerefle dolu bir hareketin adıdır MHP...

Kabul etseniz de etmeseniz de bu dâvâya hizmet etmiş herkesin emeği ve hakkı vardır MHP üzerinde. Hiçbirimiz maddi bir karşılık beklemedik, beklemiyoruz. Sadece saygı; fikrimize, ideallerimize, mazimize, ülkümüze ve emanete saygıdır beklediğimiz.

Biz harekete karşı değiliz; bizim karşı olduğumuz Devlet Bey'in yönetim anlayışı ve ülkücülüğün içini boşaltma çabasıdır. Elbette bu da bir iddiadır. Haksızsak doğrusunu anlatırsınız. Konudan saparak hakarete yeltenmeniz suçluluk duygusu değil se nedir?

"DEVLET BEY ADINA ÜZÜLÜYORUM"

Devlet Bey, Milliyetçi Çizgi Gazetesi'nin ortaklarından biriydi. Bu bir sır değildir, çoğu kişi bunu bilir. Hareket adına ahkâm kesen tarihten habersiz kişileri şaşkınlıkla izliyorum.

Devlet Bey'in yanında yer alıp, 'Milliyetçi Çizgi' üzerinden bana saldıranları görünce Devlet Bey adına üzülüyorum. İnsan en azından gazetenin arkasında kimin olduğunu araştırır.

Harekete ve Başbuğ'a ihanet edenlere karşı hassas olanlar önce topyekûn MHP Başkanlık Divanı'na baksın. Herkesin hafızası yerinde şükürler olsun, arşivler de ortada.

Daha çok konuşacağız; bekleyin...”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık