Sözleşmeli memur alımlarında esaslar değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına dair yönetmelikte değişikliğe gidildi.

Sözleşmeli memur alımlarında esaslar değişti!
  • 24 Temmuz 2022, Pazar 12:28

23 Temmuz tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkkanlığı kararına göre kurumlarda çalıştırılacak sözleşmeli memurların çalıştırılma esaslarında değişiklik yapıldı.

Buna göre kararda şu bilgiler paylaşıldı:

Devlet Arşivleri Başkanlığın tahsis edilmiş ve bu esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak mühendis, teknisyen, tekniker, diğer teknik hizmet personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında istihdam edilecek sözleşmeli personel, yukarıdaki hükümlere bağlı olmaksızın KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir pozisyon sayısının on katına kadar çağrılacak adaylar arasından, anılan Başkanlıkça belirlenecek usül ve esaslara göre yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre çalıştırılabilir.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık