iki özel güvenlik şirketi için yaptırım kararı aldı.

AB, Ukrayna’da Rusya için savaşmak üzere paralı asker toplayan 10 Suriyeliye yaptırım kararı aldı

iki özel güvenlik şirketi için yaptırım kararı aldı.
  • 24 Temmuz 2022, Pazar 12:13

Suriyeli “Cham Wing” isimli özel havayolu şirketinin sahibi ve aynı zamanda Devlet Başkanı Beşar Esad’ın yakın dostu Issam Shammout hakkında yaptırım kararı alınanlar arasında.

Suriye ordusunda Albay olarak görev yapan Salih El-Adbullah hakkında yine Ukrayna’da savaşmak üzere birliğinde paralı askerleri eğittiği için yaptırım kararı alındı.

AB Suriye vatandaşı olup Filistin Kurtuluş Ordusu’nda komutanlık yapan Muhammed El-Salti, Rusya adına Filistinli ve Suriyelileri paralı asker olarak topladığı için yaptırımlar listesine aldı.

Suriyeli “Sanad Koruma ve Güvenlik Servisi”, “El-Sayyad Güvenlik ve Koruma Şirketi” AB tarafından yaptırım listesine dahil edildi. Bu iki şirketin Rus özel güvenlik şirketi Wagner ve yöneticileriyle yakın ilişki içinde oldukları bildirildi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık