MOOBLE HOUSE, Tekerlekli küçük evler dünyayı evinizin arsası yapıyor

Dünyada Tiny house adıyla bilinen, tekerlekli küçük evler, sevimliliği ve konforuyla , herkese keşke bende bir tane alıp, bir arsaya koysam dedirtiyor. İmarlı veya imarsız olmasına bakmaksızın, adeta tüm dünyayı sizin evinizin arsası haline getiriyor.

MOOBLE HOUSE, Tekerlekli küçük evler dünyayı evinizin arsası yapıyor
  • 10 Eylül 2019, Salı 15:17

Tiny house, araç mı yoksa ev mi sorusunu düşündürüyor. Plakalı ve ruhsatlı ticari bir araç olması ama bunun yanında bir evin mutfağının, banyosunun, yatağının, kanepesinin konforunu sağlaması yürüyen evim cevabını verdirtiyor. Doğanın içinde konfor şartları yüksek bir yaşam birimi olan yürüyen evler, sağlam yapıları ve donanımları ile ön plana çıkıyor.

Tiny house sadece yazın değil, coğrafyasına uygun yapılan izolasyonu sayesinde dört mevsim kullanılabiliyor. Az katlı, bahçeli, manzarası güzel, kolay temizlenen bir evim olsa hayalini gerçekliyor. Çocuklarını apartman çocuğu olmaktan kurtarmak isteyenlere de çok iyi bir alternatif olarak görülebilir. Tiny House’da yeşille içiçe bir hayat yaşayabilirsiniz.

Mooble House ekibi, prototip ürününü 2000 km lik yolculuk testine tabi tuttu. Bu test, Mooble House u üreten ekibin kullanıcı gözüyle ürünü irdelemesi ve iyileştirmesi için benzersiz bir deneyim oldu.

Mooble House da işte bu keyifli trendin Türkiyede ki en son üyesi olarak Tiny House kültüründeki yerini aldı. Üretim teknolojisi ve zengin donanımı ile konforlu ve her türlü koşula dayanıklı Mooble House, 45 günde üretiliyor.

VLM 4, Yenilikçi yapı teknolojilerine yatırım yaparak uluslararası pazarlarda mobil ve modüler yapıların tasarım, tanıtım, satış ve üretim faaliyetlerini yapan, uluslarası standartlarda, tecrübeli mühendis ve yönetici kadrosuyla endüstri 4.0 prensiplerine uyumlu olarak iş stratejilerini gerçekleştiren bir TÜRK şirketidir. Mooble House mobil evler, endüstri prensiplerine uygun fabrika ortamında, farklı disiplinlerdeki tecrübeli mühendis ve tasarımcı kadrolarının işbirliği ile üretilmektedir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık