İtalya’nın güçlü markasının yönetim koltuğu bir Türk’e emanet

Teknolojinin güçlü İtalyan tasarım anlayışı ile birleştiği beyaz eşya ve ev aletleri üretimi yapan Tecnogas 1952 yılında Contini kardeşler tarafından kuruldu. Kardeşlerin 20’li yaşlarda hayal ettiği ve hayata geçirdiği ocak ve gaz tüpü bölmesini birleştirerek tek bir gövdeye entegre eden devrim niteliğindeki pişirme cihazını üretmeleri ile Tecnogas, İtalyan pazarının lideri konumuna geldi. Pişirme grubunun mucidi marka, bu alanda kısa zamanda dünya devleri arasına girdi.

İtalya’nın güçlü markasının yönetim koltuğu bir Türk’e emanet
  • 01 Ekim 2019, Salı 17:52

Tecnogas, Tecnosuperiore adı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken yönetim koltuğunu da bir Türk yöneticiye emanet etti. Emilia’nin merkezinde bulunan ve Gualtieri’deki tarihi fabrikasında üretim yapan ve bölgenin en büyük yatırımcısı konumundaki firma, 15 yıla yakın süre ile Vestel markasının dünya operasyonunda çeşitli görevlerde bulunan Serdar Saner ile yola devam etme kararı aldı. Tecnosuperiore Industrial Group Inc’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Saner, Tecnogas’ın Başkanlık ve CEO’luk görevlerini üstlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık