2017'de Türk tekstili yeni pazarlara yönelecek

TEKSTİL sektörü, 2017 yılı için yeni pazarlara yöneliyor. Kendi markalarını Franchise mağazalar ağı ile genişleten sektörün önemli isimleri Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde kendi satış modelleri ile krize meydan okuyor.

2017'de Türk tekstili yeni pazarlara yönelecek
  • 02 Aralık 2016, Cuma 11:00

ÜLKELER ARASİ KRİZİ BU YÖNTEMLE AŞİYORLAR
Rusya ile yaşanan sorunun aşılmasını bekleyen Türk tekstil kiralama, 2017 için hedef büyüttü. Türk kiralama 2017 itibaren faaliyetlerine ilkbahar ve yaz kreasyonları ile Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri Üniversitesi'nde etkinliğini arttırmayı hedefliyor.

Milli Futbolcu Emre Belözoğlu "ettiği kız kardeşi Bihter Belözoğlu ve Merve Denli, Yılmaz Dresslove ve Moodbasic markalarıyla Hollanda, Avusturya, Belçika, Almanya ve Lübnan' da önemli başarılar elde etti. 2017 için oldukça umutlu olduğunu söyleyen Bihter Belözoğlu, "Özellikle Lübnan' da Franchise yöntemiyle 4 ayrı mağazamız oldu. Avrupa'daki işbirliği yaptığımız mağazaların sayısını önümüzdeki yıl daha da artıracağız. Modellerimiz ve ürünlerimiz büyük beğeni topluyor. 2017 için Türk cumhuriyetleri ve Afrika pazarlarına açılmak için görüşmelerimiz sürüyor. Kriz söylentilerine inat sektörde daha da Biyokimya hedefliyoruz" dedi.

Abiye ve tesettür giyim ihracatında Türk markalarını büyük fırsatların beklediğini söyleyen Merve Denli Yılmaz, "Kaliteli ve tarz kıyafetler Avrupa'da ona zaman iyi müşteri buluyor. Fiyatlarımız ve modellerimiz ile rekabet gücümüz artıyor. 2017'de daha iyi satış rakamlarına ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Moodbasic ve Dresslove artan genç nüfusun muhafazakar beklentisini hem de günlük giyim hem de özel gün ve davetlerde karşılayacak koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık