Rusya, petrol üretimini düşürecek

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Rusya’nın OPEC’in üretimi kısıtlama anlaşmasına dahil olmaya ve yılın ilk yarısında üretimi günde 300 bin varile kadar düşürmeye hazır olduğunu bildirdi.

Rusya, petrol üretimini düşürecek
  • 02 Aralık 2016, Cuma 11:05

Novak gazetecilere yaptığı açıklamada, “Rusya petrol piyasalarındaki durumun istikrara kavuşmasını öngören anlaşmaya dahil olmaya hazırdır. OPEC ülkeleri ve diğer ülkelerle devam ettirdiğimiz aktif görüşmelerimiz sonucunda Rusya 2017 yılının ilk yarısında üretimi günde 300 bin varile kadar düşürmeye hazırdır” ifadelerini kullandı.
Bakan, Rusya da OPEC ülkelerinin anlaşmaya uymaları ve diğer ülkelerinde yardımcı olmaları halinde kendi iradesiyle üretimi kısıtlayacağının altını çizen Novak, “OPEC'İN'e üye olmayan ülkelerle görüşmelerimiz, bazı ülkelerin de üretimi 300 bin varile kadar düşürmeye hazır olduklarını sunması bunu gösteriyor. Önümüzdeki toplantıda belgeleri imzalayarak bu anlaşmaları kesinleştirme kararı aldık. Bu, Mutabakat Zaptı veya protokol şeklinde olacak.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık