"YA BU ÜLKEDE EŞŞEK GİBİ SESSİZCE YAŞAYACAKSINIZ, YA DA..."

Binali Yıldırım'ın kardeşi, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı’nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un vurulmasının ardından “Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!” diye tweet attı.

  • 23 Mayıs 2014, Cuma 7:17

Gelen tepkiler üzerine İlhami Yıldırım, önce bir süreliğine hesabını askıya aldı, ardından tweetlerini gizleyerek tekrar açtı.

Okmeydanı’nda dün yaşanan olaylarda Beyoğlu Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan Uğur Kurt başından vuruldu ve hayatını kaybetti. Cemevinin bahçesinde burulan Kurt'un, bir cenazenin defini için orada olduğu öğrenildi.

BU ÜLKEYİ SİZE Mİ VERECEĞİZ

Okmeydanı'nda çatışmalar devam ederken İlhami Yıldırım Twitter’dan “Biz bu ülkeyi Molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, NENE hatunlarla, yırtık ayakkabıyla savaşarak kurduk! Size mi vereceğiz” diye yazdı ve şöyle devam etti: “Ya bu Ülke de sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir! Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biliriz,odatv

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık