Üniversite İlanı: “Yabancı dil bilen şeytanla mücadele edecek doçent” aranıyor

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, İslami İlimler Fakültesi’nde çalışmak üzere verdiği ‘yardımcı doçent’ ilanında ‘şeytanla mücadele edecek insan eğitimi’ şartı istedi.

Üniversite İlanı: “Yabancı dil bilen şeytanla mücadele edecek doçent” aranıyor
  • 02 Kasım 2017, Perşembe 19:15

Gazete Karınca’da yer alan habere göre; Karaman’da 2007 yılında eğitim-öğretime başlayan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, akademiye alınacak yardımcı doçentlere dair kriterlerden oluşan bir liste yayımladı. İslami İlimler Fakültesi’nde çalışacak ‘yardımcı doçent’ ilanında, ‘şeytanla mücadele edecek insan eğitimi’ istendi. Adaylara ayrıca yabancı dil sınavı yapılacağı da belirtildi.

Üniversitenin internet sitesinde yayınlanan ilanlarda ayrıca, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna alınacak doçent için ise ‘’Güreşçilerde buz masajının toparlanmaya ilişkin biyokimyasal parametrelere etkisi üzerine çalışması olmak”, Mühendislik Fakültesi’ne alınacak yardımcı doçent için ise “Görüntü izlemede gürültü azaltmak konularında çalışmış olmak” özelliklerine uyan adayların başvurması istendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık