TÜRK-İŞ AÇKLAMA

TÜRK-İŞ  AÇKLAMA
  • 07 Eylül 2014, Pazar 10:47

İŞÇİ ÖLÜMLERİ SEKTÖREL VAKALAR OLARAK AÇIKLANAMAZ ...

6 Eylül 2014 Cumartesi günü İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam eden Torun Center inşaatında hayatını kaybeden 10 işçimiz için, TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu bir başsağlığı mesajı yayınlamıştır ...
6 Eylül 2014 Cumartesi günü İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam eden Torun Center İnşaatında meydana gelen facia sonucu, 10 işçimiz hayatını kaybetmiştir. Bu olay, Soma'da meydana gelen maden faciasından hiçbir ders alınmadığını bize göstermiştir.

Yaşanan olayların tek sorumlusu yine denetim yapmakla görevli işçiler olarak yansıtılmaktadır. Asıl sorumlular, taşeron firmalarla, kölelik düzeninde güvencesiz olarak işçi çalıştıranlardır. Ucuz emek gücü ile daha fazla kar hırsı içerisinde olanlar, bu olayın bedelini ödemek zorundadır. Bu sebeple, topluma ve işçilere karşı herkes üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmelidir. Hayatlarını kaybeden işçilerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

TÜRK-İŞ YÖNETİM KURULU

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık