Taşeron Pronet Güvenlik Firmasının Baktığı Akasya AVM' de skandal: Yürüyen merdivene sıkıştı, hiçbir görevli yardım etmedi

Taşeron şirket Pronet güvenlik baktığı çok sayda özel güvenlik görevlisinin görev yaptığı yerde İstanbul Acıbadem'de bulunan Akasya AVM'de 9 yaşındaki çocuk yürüyen merdivene sıkıştı. Babası olaya hiçbir görevlinin müdahale etmediğini söyleyerek tepki gösterdi. AVM müdürü, "Yeni ayakkabı alalım” teklifinde bulundu.

Taşeron Pronet Güvenlik Firmasının Baktığı Akasya AVM' de skandal: Yürüyen merdivene sıkıştı, hiçbir görevli yardım etmedi
  • 30 Aralık 2015, Çarşamba 23:03

Türkiye’nin en lüks AVM’lerinden biri olarak gösterilen Akasya Acıbadem’de ayağı yürüyen merdivene sıkışan 9 yaşındaki çocuk babası tarafından kurtarıldı. Dakikalar süren can pazarına hiçbir görevli müdahale etmedi.

Taraf'ın haberine göre, İstanbul’un en lüks alışveriş merkezleri arasında olan Akasya Acıbadem’de haftasonu yaşananlar tüyler ürpertti. Yürüyen merdivenlerde sıkışan 9 yaşındaki erkek çocuk, ölümün kıyısından döndü. Babasının yürüyen merdiveni durdurmasıyla kurtulan çocuğa dakikalarca ne sağlık ekibi, ne de herhangi bir güvenlik görevlisi yardım etti.

Çocuğunu kurtaran babanın olaydan sonra yanına gelen AVM müdürünün “Yeni ayakkabı alalım” demesi ise o sırada çocuğunun canıyla uğraşan babayı isyan ettirdi. Çocuğun babası, eşi ve üç çocuğuyla yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

'HİÇBİR GÖREVLİ GELMEDİ'

“Haftasonu ailemle Akasya AVM’ye gittik. Eşim ve çocuklar arkamdan geliyordu. Sinema katına çıkarken çığlıklar duydum. Döndüğümde küçük oğlumun merdivenlere sıkışarak çırpındığını gördüm. Herkes çığlık atıyordu ama duyan yoktu. Hemen yürüyen merdivenin başına koşarak butona bastım, merdiveni durdurdum. Çocuğumu oradan çıkardım. Uzun süre sağlık ekibi bekledik. Ama ne sağlık ekibi ne de bir görevli gelmedi."

"Çok sonra yanıma gelen AVM İşletme Müdür Yardımcısı Tolga Gümüştekin, kartvizitini uzattı. Çocuğumun ayakkabısı yürüyen merdivenlere sıkışmıştı, yalınayaktı. ‘Ayakkabısını biz alalım’ dedi. Ben de ona ‘sizin çocuğunuz var mı’ dedim. Yokmuş. ‘İnşallah olunca beni anlarsınız’ dedim. İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Süper lüks AVM’nin yürüyen merdiveninde bir fotosel, ufacık bir tedbir yok. İnsanların en lüks AVM’de başına neler gelebileceğini görsün. Gözünü para hırsı bürümüş bu işletmelere karşı önlem alınsın."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık