TAŞERON İŞÇİLERİ Kadroya alınacak taşeron işçi sayısı belirlenmedi

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz seçim sonrası taşeron işçilerin kadro beklentileri ile ilgili açıklama yaptı. Yılmaz, henüz kadroya alınacak taşeron işçi sayısının belirlenmediğini, seçim beyannemesinde yer alan vaadlerin hayata geçirilmesi için eylem planı hazırlayacaklarını bildirdi

TAŞERON İŞÇİLERİ Kadroya alınacak taşeron işçi sayısı belirlenmedi
  • 07 Kasım 2015, Cumartesi 11:14

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, Ak Parti Seçim Beyannamesi'nde yer alan hususların yer aldığı bir hükümet programı çıkaracaklarını, bu kapsamda vaatlerin ve reformların hayata geçirilmesi için bir eylem planı hazırlayacaklarını, vaadlerin 3 ay, 6 ay ve 1 yıl gibi periyotlarda hayata geçirileceğini açıkladı.

Yılmaz, seçim sürecindeki tüm vaadlerin hayata geçirmek için gerekli olan tüm çalışmaları yapacaklarını kaydederek, ilk üç aylık dönemde kısa sürede gerçekleştirilecek hususları hayata geçireceklerini ifade etti. Asgari ücretin artırılması ile ilgili de değerlendirme yapan Yılmaz, seçim beyannamesinde bulunan vaatleri Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na bildireceklerini belirtti.

Kadroya alınacak taşeron işçileri ile ilgili de açıklama yapan Yılmaz, kadroya alınacak işçi sayısının henüz belirlenmediğini, konuyla ilgili çalışmanın Maliye Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü, rakamsal bir hedefleri olmadığını, böyle bir hedef koymadıklarını, Maliye Bakanlığının yapmış olduğu çalışma neticesinde bu rakamın tayin edileceğini ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık