Taşeron İşçi il Kadroya Alındı Yol-İş Sendikası olarak yaklaşık 10 yıldır mücadele

işçi hakları: zurnalı törenle kadroya alındı.Kadroya alınmalarını çiftetelli oynayarak kutlayan işçiler için Karayolları Bölge Müdürlüğü hizmet binası önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Karayolları Bölge

 Taşeron İşçi il Kadroya Alındı Yol-İş Sendikası olarak yaklaşık 10 yıldır mücadele
  • 20 Ekim 2015, Salı 20:47

Yol-İş Sendikası olarak yaklaşık 10 yıldır mücadele ettikleri bu haklı davaya inandıklarını söyleyen Çelik, “Bir olmuştuk, beraber olmuştuk. Bu sabrın sonu bugünden itibaren 350 arkadaşımız Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü’ne işbaşı yapacaklardır. Esas bu sayı 414’dür.


Geriye kalan arkadaşlarımız yakın bir tarihte iş başı yapacaklardır. Şimdi diyoruz ki; bu törende olan veya olamayan arkadaşlarımıza işiniz, aşınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazalardan, belalardan sizleri ve Karayollarımızı korusun. Unutmayın ki Karayolları’nda çalışmak bir ayrıcalıktır.


Çünkü hem çalışıyoruz hem sevap işliyoruz. Bu nasıl oluyor diyorsanız, insanları birbirlerine kavuşturmak sevapların en büyüklerindendir. Çok zor, meşakkatli bir uğraşıdan sonra emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. Öte yandan ilk etapta 350 Karayolu işçisi kadroya alınırken, davayı kazanan 64 Karayolu işçisinin de önümüzdeki günlerde kadroya alınacağı belirtildi. Kastamonu’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü bünyesinde toplam 414 işçi kadroya alınmış olacak

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık