Silopi'de 2 çocuğun ölümüne neden olan panzerin sürücüsü polis tutuklandı

Zırhlı aracın eve çarpması sonucu evin bir duvar ve kolonu yıkıldı ve yataklarında uyuyan iki küçük kardeş hayatını kaybetmişti. 7 yaşındaki Muhammed ve 6 yaşındaki Furkan kardeşler yıkılan bir kolonun altında kalarak ölmüştü.

Silopi'de 2 çocuğun ölümüne neden olan panzerin sürücüsü polis tutuklandı
  • 09 Mayıs 2017, Salı 22:05

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde  4 Mayıs Perşembe gecesi zırhlı polis panzerinin bir eve çarparak girmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 çocuk hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili panzerin şoförü polis memuru tutuklandı.

ÖLEN ÇOCUKLAR 6 VE 7 YAŞLARINDAYDI

Olayda hayatını kaybeden kardeşler Furkan ve Muhammed Yıldırım

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Şırnak Valiliği, olayın adli ve idari olarak incelendiğini açıklamıştı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak da yaptığı açıklamada, olayın ayrıntılı bir şekilde soruşturulduğunu, zırhlı araçtaki polislerin sarhoş olduğu iddiasının da doğru olmadığını belirtmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık