Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu yeni bir ittifak modeli sundu

Sosyal medyada paylaştıkları video ile gündeme oturan Saadet Partisi yeni bir hamle yaptı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yeni ittifaklarını açıklayarak, “Bir geçim ittifakı kuralım. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, hayır diyelim” dedi.

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu yeni bir ittifak modeli sundu
  • 24 Nisan 2021, Cumartesi 0:04

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve hazırladıkları videolarla gündeme oturan Saadet Partisi yeni bir hamle yaptı.

YENİ İTTİFAK ÇAĞRISI YAPTI

Saadet Partisi yeni bir ittifak modeli sunarak ‘gelin geçim ittifakı kuralım’ çağrısında bulundu. Sosyal medyadan yayınlanan videoda, “Geçim şartları zor, hayat pahalılığı var. Kirayı, elektriği veremiyoruz, geçinemiyoruz. Emekli açlıktan ölüyor, kredi borcu olduğu için açlık sınırında. Gelir dağılımında adaletsizlik var” ifadelerine yer verildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Saadet Partisi Genel Merkezi’nde İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısında yaptığı konuşmada ‘Gelin geçim ittifakı kuralım’ ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA ZOR GÜNLERDE SIRT ÇEVİRDİLER

Karamollaoğlu, “Kendileri varlık içinde yüzerken milyonların geçim derdini görmezden geldiler. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkum ettiler. Devlet olarak zor günlerden geçiyoruz diyerek insanımızın merhametine sığındılar ama vatandaşımıza zor günlerinde sırt çevirdiler. Ülkemizde; siftah yapamadan dükkan kapatan, pandemiden dolayı iflas eden esnafımız var. Gelecek hayalini yurt dışında yaşamak üzere kuran gençlerimiz var. Ay sonu nasıl gelecek diye düşünen milyonlarca kardeşimiz var. Geçim sıkıntısının bunalımıyla intihar edenler var. Ülkemizde; çocuğunun istediğini alamadığı için evine geç giden anne babalar var. Karanlığın en koyu olduğu an; şafağın en yakın olduğu andır. Herkes bilmeli ki şafak yakın. Bu sebeple dert var, sorun var ama Allah’ın izniyle çözüm de var. Saadet Partisi olarak her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce bir geçim ittifakı kurmakta kararlıyız. Bir geçim ittifakı kuralım; Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, hayır diyelim. Toplumumuzun her kesimine sesleniyorum; gelin, milletimizle el ele verelim, geçim ittifakından başka hiçbir şey konuşmayalım. İnsanımızın derdine hep birlikte tercüman olalım. Bir araya gelerek çözüm yolları arayalım” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık