PKK'ya acil silah bırakma çağrısı!

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, PKK'nın acilen silahları susturması lazım dedi.

PKK'ya acil silah bırakma çağrısı!
  • 14 Nisan 2016, Perşembe 19:13

PKK'nın acilen silahları susturması lazım. Devletin de acilen demokratikleşme, hak ve özgürlükleri genişletmesi, sorunun çözümüyle ilgili her türlü kesimle müzakereye başlaması lazım. Bu kadar iç gerilim, bu kadar dış gerilim sürdürülebilir değil. Türkiye'nin aynı anda ABD ile Rusya ile çarpışması mümkün değil. Suriye, İran, Irak, Mısır, Ermenistan... Bölgedeki bütün komşularla aynı anda kavga sürdürülebilir değil.

Altan Tan, Karaman'daki cinsel istismar iddiasına ilişkin soru üzerine, olayın bütün uzantılarıyla araştırılması gerektiğini belirtti. Bir olayın ardından bütün vakfın ya da kurumun suçlanmasının doğru olmadığını vurgulayan Tan, Ne kadar kanun dışı kurs varsa; dini, seküler, laik ayırmadan bunların hepsi araştırılmalı. Bunun üzerinde o camiayı töhmet altında bırakılmayacaktı. ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık