Özel Güvenlikçilerden İnsanlık Dersi Adana’da eşi ayrılmak istediği için bunalıma girerek

Özel Güvenlikçilerden İnsanlık Dersi Adana’da eşi ayrılmak istediği için bunalıma girerek
  • 11 Ocak 2015, Pazar 22:57

Özel Güvenlikçilerden İnsanlık Dersi

Adana’da eşi ayrılmak istediği için bunalıma girerek kendisini asma köprüden Seyhan Nehri’ne atlayan bir kişi özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı.

Özel Güvenlikçilerden İnsanlık Dersi

Adana'da eşi ayrılmak istediği için bunalıma girerek kendisini asma köprüden Seyhan Nehri'ne atlayan bir kişi özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı. Güvenlikçiler, Sudan çıkarıp kıyıya getirdikleri şahsa kendi kıyafetlerini giydirip, elektrikli sobalarla hayatta tutmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, Soner Akbaş (30) eşi kendisinden boşanmak istediği için bunalıma girdi. Akbaş ölmek isteyerek Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü üzerine geldi. Nehre atlamak isteyen Akbaş'ı Merkez Park'taki özel güvenlik görevlileri İsmail Akduman, Hüseyin Kapalı ve Erdi Üsteki fark edip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Akbaş'ı ikna etmeye çalıştı ancak bir sonuç alamadı. Akbaş bir süre sonra kendini köprüden suya bıraktı. Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri hemen nehirde bulanan gezinti teknelerine binerek Akbaş'ı düştüğü yerden batmadan tekneye alıp karaya çıkardı.

ELEKTRİKLİ SOBANIN YANINA GÖTÜRDÜLER

Soğuk havada sırılsıklam olan Soner Akbaş'ı kıyıya çıkaran özel güvenlik görevlileri dana sonra kendilerinin beklediği ve elektrikli sobaların olduğu bölüme götürdü. Burada Akbaş'ı banka yatıran özel güvenlik görevlileri ne kadar elektrikli soba varsa Akbaş'ın etrafına getirdi. Bir özel güvenlik görevlisi de Akbaş'ın elini sobaya uzatarak ısıtmaya çalıştı.

KENDİ MONTU, ATKISINI, BERESİNİ GİYDİRDİ

Buna rağmen Akbaş titremeye devam edince özel güvenlik görevlilerinden İsmail Akduman, Akbaş'ın ıslak olan kıyafetini çıkartıp, kendi montunu giydirip beresini ve atkısını da giydirdi. Isınmaya başlayan Akbaş, bir süre sonra gelen ambulansa götürüldü.

"HİÇBİRŞEY İNSAN CANINDAN ÖNEMLİ DEĞİL"

Özel güvenlik görevlisi İsmail Akduman, şahsı köprüde görüp polise haber verdiklerini ancak kendisini suya bıraktığını bunun üzerine arkadaşlarının tekne ile giderek Akbaş'ı kurtardığını anlattı. Akduman, "Hiçbir şey insan canından önemli değil. Biz bugün insanlık görevimizi yerine getirdik. Sudan çıktıktan sora çok üşüyordu sobaların yanına götürdük kendi kıyafetlerimizi verdik" dedi. - Adana

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık