Özel Güvenlik görevlisini vuran şüpheli tutuklandı Kaynak:Güvenlik görevlisini vuran şüpheli tutuklandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde dün gece saatlerinde bir mekanda alkol alan ve arkadaşıyla tartışan adam, kendisini mekandan dışarıya çıkarmak isteyen güvenlik görevlisine kurşun yağdırmıştı. Kıskıvrak yakalanan adam bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine yollandı.

Özel Güvenlik görevlisini vuran şüpheli tutuklandı  Kaynak:Güvenlik görevlisini vuran şüpheli tutuklandı
  • 23 Mayıs 2022, Pazartesi 16:13

Olay, Atatürk Bulvarı üstünde bir mekanda gece saat 01.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir mekanda alkol alan H.B.S. ve U.Y., kendi aralarında münakaşaya başladı. İddiaya göre birbirlerine küfür eden ikiliyi, mekanda güvenlik görevlisi olan T.A., dışarıya çıkarmak istedi. Cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen H.B.S., belinden silahını çıkartarak güvenlik görevlisi T.A.’ya kurşun yağdırarak olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin kovalamacası neticesi yakalanan H.B.S., bugün Kuşadası Adliyesine sevk edildi. Adli makamlarca tutuklanan H.B.S. tekrar cezaevine yollandı. Arkadaşı U.Y. ise serbest bırakıldı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık