Özel Güvenlik Bilgi Sistemi Giriş ve Kayıt Nasıl Yapılır?

Özel güvenliğe dair tüm işlemleri yapabilmeniz için iki sistem bulunmakta. Birincisi ana sistem olan Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden, ikincisi ise yine sizi bu alana yönlendirecek e-devlet giriş sistemi üzerinden. Biz bu iki yolu da sizlere göstermek istiyoruz. Ama öncelikle bu sistemlere Giriş yapabilmeniz için kayıt oluşturmanız gerekiyor. Peki kayıt işlemi nasıl açılır ve her isteyen istediği gibi kayıt açtırabilir mi? Bunun için neler gerekli? İşte tüm detaylar…

Özel Güvenlik Bilgi Sistemi Giriş ve Kayıt Nasıl Yapılır?
  • 26 Şubat 2020, Çarşamba 13:22

                                                 Kayıt Nasıl Yapılır?

Özel güvenlik otomasyon sistemi, emniyet genel müdürlüğü tarafından geliştirilen bir sistemdir. Özel güvenlik elemanlarının, sınav sonucu öğrenme, evrak teslimi yapabilme, görev dağılımının takibi, adres değişikliği, itiraz ve dilekçe gibi birçok imkanı otomasyon sistemi ile yapmalarına imkan sağlar. Bunun için bu sisteme  https://www.egm.gov.tr/ozel-guvenlik-bilgi-sistemi  linki üzerinden giriş yapabilirsiniz. Ama giriş yapmanız için kayıt olmuş olmanız gerekiyor.

Eğer ilk defa giriş yapacaksanız ve kaydınız yoksa, bu durumda yukarıdaki linkten siteye girerek “Kullanıcı adı kısmına” T.C kimlik numaranızı giriniz. “Şifre” kısmına da daha önce şifreniz olmadığı için şifre yerine yine T.C kimlik numarası girmeniz gerekiyor. Bundan sonra sistemin sol kısmında yer alan “Şifre değiştir” kısmından şifrenizi tek seferlik olarak değiştirebilirsiniz. Ve şifrenizi bir yere not almayı unutmayın. Çünkü bundan sonra artık giriş ekranından ancak bu şifre ile giriş yapabileceksiniz.

İki Farklı Otomasyon Girişi Bulunmakta

egm.gov.tr/ozel-guvenlik-bilgi-sistemi üzerinden giriş yaptığınızda iki farklı alan sizleri bekliyor olacak. İlk alan olan Özel Güvenlik Personeli ve Aday Öğrenci Kısmı, İkinci alan ise; Şirket-Eğitim Kurumu Alarm İzleme Merkezi, Özel güvenlik izni alınan yer.

Özel Güvenlik Personeli ve Aday Öğrenci Kısmı

Bu kısma giriş yapabilmeniz için; "Özel Güvenlik Personeli ve Aday Personeli" linkini tıklayınız ve yukarıdaki giriş yönergelerini takip ediniz.

Şirket-Eğitim Kurumu Alarm İzleme Merkezi, Özel güvenlik izni alınan yer. Buna da aynı şekilde Giriş yönergeleri ile giriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. ozelguvenlik.egm.gov.tr/Giris

E-Devlet Sistemi İle Giriş

EGM resmi web sitesi üzerinden giriş yapabilme şeklini yukarıda gösterdik. Aynı zamanda, aynı şeyleri yapabileceğiniz otomasyon sisteminin bir benzeri de e-devlet portalinde yer alıyor. Bunun için öncelikle turkiye.gov.tr sitesine e-devlet şifreniz ve T.C kimlik numaranızla giriniz. Sol kısımlarda yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü alanına giriş yapınız ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Bilgi Sistemi’ne tıklayınız. Burada da aynı sistemi görebilecek ve aynı hizmetlerden yararlanabileceksiniz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık