Özel Güvenlik Görevlilerini Taşıyan Minibüs İle Otomobil Çarpıştı. Kazada, 13 Kişi Yaralandı.

özel güvenklik haberleri Minibüs ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı KÜTAHYA'nın Seyitömer Beldesi yakınlarında Özel Güvenlik Görevlilerini Taşıyan Minibüs İle Otomobil Çarpıştı. Kazada, 13 Kişi Yaralandı.

Özel Güvenlik Görevlilerini Taşıyan Minibüs İle Otomobil Çarpıştı. Kazada, 13 Kişi Yaralandı.
  • 03 Mayıs 2015, Pazar 20:38

Kaza, bu sabah Kütahya-Seyitömer karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana geldi. Ahmet Öztürk yönetimindeki 43 S 0404 plakalı minibüsle Çelikler Seyitömer Linyitleri İşletmesi'ndeki özel güvenlik görevlilerini tesislere götürürken karşı yönden gelen ve aynı işletmede işçi Abdülkadir Ateş yönetimindeki 59 TH 637 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücülerle birlikte her iki araçta bulunan 13 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan 1 yaralıyı ihbar üzerine sevk edilen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) ekipleri çıkardı.

Yaralılar ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık