Müslüman Anadolu Gençliği'nden tehlikeli çağrı!..

Pazar günü yapılması planlanan LBTİ'nin Onur Yürüyüşü öncesi Müslüman Anadolu Gençliği (M.A.G) adlı bir grup da Taksim için aynı gün ve saatte çağrıda bulundu.

Müslüman Anadolu Gençliği'nden tehlikeli çağrı!..
  • 14 Haziran 2016, Salı 14:11

Hürriyet'te yer alan habere göre grup yayınladıkları bildiri ve afişte, “Laikistan Cumhuriyeti'nin müsaade ettiği sapkınlığa müdahale etmekle mükellefiz, seni de bekliyoruz” denildi.

“Müslüman Anadolu Gençliği” (M.A.G) adlı bir grup pazar günü yapılması planlanan LGBTİ yürüyüşünü hedef alan bir afiş hazırladı ve taraftarlarına çağrı yaptı.

MAG isimli dernek tarafından hazırlanan afişlerde 19 Haziran 2016 Pazar günü Taksim'de düzenlenecek olan “onur yürüyüşüne” karşı yapılan eylem çağrısıyapılarak, “Laikistan Cumhuriyeti'nin müsaade ettiği sapkınlığa müdahale etmekle mükellefiz, seni de bekliyoruz” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık