Milli takım fanatiği teyze, internetin fenomeni oldu

Gaziantepli olduğu tahmin edilen ve yöre şivesiyle konuşan bir kadının, Milli Takımın Hırvatistan maçı öncesi çekilmiş videosu sosyal paylaşım sitelerine düştü

Milli takım fanatiği teyze, internetin fenomeni oldu
  • 14 Haziran 2016, Salı 14:11

Gaziantepli olduğu tahmin edilen ve yöre şivesiyle konuşan bir kadının, Milli Takımın Hırvatistan maçı öncesi çekilmiş videosu sosyal paylaşım sitelerine düştü. Mili takım fanatiği kadının, çekilen videodaki konuşmaları internette olay oldu. Görüntülerde ise maç görüntülerinin yer aldığı televizyonu izleyen yaşlı kadına, torunu, ‘nene hayırlı olsun, acar(yeni) televizyon almışsın’ diye soruyor. Yaşlı kadın ise torununa “Oğlum almayak mı? Euro 2016 başlayacak. Türkiye’nin maçı dörtte. Ha o komşularla birazdan ona bakıcık” cevabını veriyor.
İzleyenleri gülümseten ve şaşırtan görüntüler, izlenme rekorları kırıyor. Görüntüler, izleyenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarını da alıyor. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık