Levent Üzümcü’den çok sert ‘konser’ tepkisi

30 milyon lira harcadığı iddia edilen ve sadece 4 bin kişinin izlediği konsere yönelik tepkiler sürüyor. Katıldığı bir Youtube programında konuya ilişkin tepki gösteren Levent Üzümcü, “Gözünü kırpmadan nasıl 30 milyon lirayı saçabiliyorsun? Bu bizim paramız, onların parası değil. Bizim vergilerimiz buna mı gitsin istiyoruz?” diye sordu.

Levent Üzümcü’den çok sert ‘konser’ tepkisi
  • 11 Haziran 2020, Perşembe 12:39

İletişim Bakanlığı’nın koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında online ortamda düzenlediği Ajda Pekkan konserini yalnızca 4 bin 350 kişi izledi. Konsere 30 milyon lira harcandığı iddiası ise büyük tepki çekti.

Saray’ın milyonlarca lira harcadığı sanal konser fiyasko ile bitti

‘BUGÜNLERİN HESABININ VERİLECEĞİNİN DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM’

İleri Haber’in Z Raporu programına konuk olan Levent Üzümcü de salgın döneminde tiyatroların destek alamadığını hatırlatarak, AKP’ye tepki gösterdi.

Bülent Parlak’tan TRT açıklaması: Bunun hesabını verecekler!

Üzümcü, destek alamayan tiyatrocularla ilgili “Bu tiyatrocular beni sevmiyor, ölsün bunlar diyerek devlet mi yönetilir?” sorusunu yöneltti. Belediyelerden gıda yardımı talep etmek zorunda kalan tiyatrocuların olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Bugünlerin hesabının verileceğinin düşünülmesi lazım. Hiç kimse, kimseden babasının istemiyor. Benim bu konser paralarında da gözüm yok. Ama sen devlet olarak 3,5 aydır bir tane sanat emekçisine para vermemişsin, gözünü kırpmadan nasıl 30 milyon lirayı saçabiliyorsun? Bu bizim paramız, onların parası değil. Bizim vergilerimiz buna mı gitsin istiyoruz?” sözleriyle tepki gösterdi.

İletişim Başkanlığı tarafından kullanılan 30 milyonun tiyatrolara destek olarak kullanılması halinde hiçbir tiyatro emekçisinin aç kalmayacağını söyleyen Üzümcü, bütçeden yıllık olarak tiyatrolara dağıtılan 15 milyon TL’nin “kimlere, nasıl dağtıldığı” konusunda belirsizlik olduğunu vurguladı.

‘DÜŞTÜKLERİ REZİL DURUM UMURLARINDA DEĞİL’

“İktidara yakın sanatçılarla” ilgili de konuşan Üzümcü, “Ya tarafsın ya bertaraf olursun denildiğinde herkes taraf olmaya çalışmıştı, şimdi düştükleri rezil durum umurlarında değil, yarın kötü bir durum olursa kaçacaklarını hesap ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık