Koruma Memuru Alımı Başvurusu 2014 Ekranı EGM

Koruma memuru alımı 2014 yılı için büyük heyecanla beklenirken yaklaşık

Koruma Memuru Alımı Başvurusu 2014 Ekranı EGM
  • 09 Nisan 2014, Çarşamba 14:30

Koruma Memuru Alımı Başvurusu 2014 Ekranı EGM Koruma Memuru Alımı 2014 Ne Zaman diye merak eden binlerce kişi için derlediğimiz bu haber turunda koruma memuru alımı 2014 yılı için tüm gelişmeleri bulabileceksiniz. Koruma memuru alımı ile ilgili tüm gelişmeleri siz değerli okuyucularımız için yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda koruma memuru alımı 2014 yılı için geri sayım başlamış durumdayken koruma memuru alımı ile ilgili tüm gelişmeleri ve daha fazlasını sitemiz mebpersonel.com adresinden takip edebilirsiniz. Bu kapsamda koruma memuru 2014 yılı ile ilgili tüm gelişmeleri ve daha fazlasını sitemiz mebpersonel.com sayfasından ziyaret ederek koruma memuru alımı 2014 yılı için tüm gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Koruma memuru alımı 2014 yılı için büyük heyecanla beklenirken yaklaşık altı aydır koruma memuru alımı bekleyen binlerce kişi artık alımların bir an önce başlamasını ümid ediyor. Bu kapsamda koruma memuru alımı ile ilgili tüm gelişmeleri ve daha fazlasını bu sayfa üzeirnden takip edebileceğiniz gibi anlık gelişmeleride yine burada bulabileceksiniz. Koruma memuru alımı 2014 yılı için gün geçtikçe devam ederken tüm gelişmeler ve daha fazlası anlık olarak bu sayfa üzerinde olacaktır. Böylece koruma memuru alımı 2014 yılı için bire bir olarak bu sayfadan anlık olarak ziyaret ederek öğrenebileceksiniz. Artık bir an önce alımların başlaması ve yaş sınırı itibariyle yaşlarının ilerlemesindenyakınan adayalr koruma memuru alımı 2014 yılı için bir an önce başlaması bildiyorlar. Daha önce 25 olarak belirtilen koruma memuru alımı yaşı neticesiyle bu sınırda olan adaylar büyük bir heyecanla koruma memuru alımı takip ediyorlar.

-Daha Fazla Haber İçin Tıklayınız

Tüm soru görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımından aktarabilirsiniz. Şİmdiden herkese hayırlı olması dileğimizle

Koruma Memurlarının maaşı 2 Bin TL olacak.

İlk etapta 10 bin sonra 20 bin koruma memuru alınacak. Yaş sınırı 28 olacak. 6 ay eğitim verilecek. Bin 800 ile 2 bin TL maaşla kadrolu olarak işbaşı yapacak.

Koruma Memurları ile Polis Arasında Fark Olacak mı ?

Koruma memuru alımı hakkında hemen hemen her gün yeni icatlar ortaya çıkıyor. Bu yüzden koruma memuru ataması hemen bir an önce yapılmalı. Ocak 2014 tarihinde yapılacağı söylenen koruma memuru alımı hakkında tüm detaylar aktifhaber.com'da.

Koruma memurları alımı ne zaman yapılacak sorusunu da yanıtlayan Bakan Güler, alımların yıl sonuna kadar yapılacağını açıkladı. Ancak bu alımlar açıklamaya göre Eylül ayından sonraya kalacak. İlk etapta 10 Bin koruma memur alınacak. Daha sonra 20 bin alım daha yapılacak.

Koruma Memurlarının Maaşı 2 Bin TL Olacak

İlk etapta 10 bin sonra 20 bin koruma memuru alınacak. Yaş sınırı 28 olacak. 6 ay eğitim verilecek. Bin 800 ile 2 bin TL maaşla kadrolu olarak işbaşı yapacak.

Koruma Memurları ile Polis Arasında Fark Olacak mı ?

Evet koruma memuru ile polis arasında yetkiler açısından farklılıklar olacak ancak koruma memurları da polisler gibi acil bir durum karşısında müdahalede bulunabilecek ve gerekli delilleri toplama yetkisine sahip olacak. Polisler olay yerine gelene kadar yetkiler koruma memurlarında olacak. Koruma memurlarının özlük hakları da polislere yakın bir seviyede olacak.

Koruma Memurluğuna Başvuru Şartları

En az lise mezunu olma şartı aranan memur adayları için yaş sınırı 26′dan 28′e yükseltildi. Özel yetenek sınavında başarılı olan koruma memur adayları polis meslek yüksek okulunda 4 ay eğitim alacak. Sahada ise iki ay uygulamalı eğitim verilecek.

Polise yardımcı unsur olacak koruma memurları sözleşmeli değil kadrolu olacak. Emniyet Hizmetleri Sınıfı’ndan atanacak koruma memurlarından başarılı olanlar polis memurluğuna yükseltilecek. Bu oran yüzde 5′i geçemeyecek. Koruma memurları polisler gibi geniş yetkilere sahip olmayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık