Kocaeli'de eşinin üzerine kaynar su döken adam 'Mağdurum' dedi

Kocaeli'de uyurken eşi Ahmet D. tarafından üzerine kaynar su dökülerek yaralandığı iddia edilen kadının, eşine açtığı boşanma davası sonuçlandı. Çiftin boşanmasına hükmeden mahkeme, 3 çocuğun velayetini ise anneye verdi

Kocaeli'de eşinin üzerine kaynar su döken adam 'Mağdurum' dedi
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 18:28

Kocaeli 3. Aile Mahkemesindeki duruşmaya, Ayten D. (41) ve davalı Ahmet D. (43) ile taraf avukatları katıldı.

Ahmet D'nin avukatının son savunmasını yapmasının ardından mahkeme, çiftin boşanmalarına, 3 çocuğun velayetinin ise anneye verilmesine karar verdi.

Mahkeme, davalının, Ayten D'ye 2 bin lira manevi tazminat ile kendisi ve 3 çocuğuna ayrı ayrı 150'şer lira nafaka ödemesini hükmetti.

Ahmet D, duruşma çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, boşanma davalarının sonuçlandığını, mahkemenin çocuklarının velayetini de anneye verdiğini belirtti.

Uyurken eşinin üzerine kaynar su dökerek yaralanmasına neden olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığını ileri süren Ahmet D, şöyle konuştu:

"Ben yapmadım, ben yakmadım. Kendi kendini yaktı. Benim üstüme attı. Avukatı da 17 yaşındaki kızımı mahkemeye getirip, zorla konuşturdu. Kızımın ve eşimin iddialarını yalanlıyorum. Eşimi hastanede ziyaret etmedim. Çünkü uzaklaştırma kararı var. Bu nedenle 10 gün hapis cezası aldım, o karara da bugün itiraz edeceğim. Gazetelere çıktık, reklam oldum, bu nedenle işten çıkarıldım. Mağdurum."

OLAY

İddiaya göre, İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaşayan üç çocuk annesi Ayten D. (41) ile uzun süredir şiddet gördüğü için boşanmak istediği eşi Ahmet D. (43) tartışmış, odasına giderek uyuyan kadın, kocasının kaynattığı suyu üzerine dökmesi sonucu yaralanmıştı.

Şikayet üzerine Ahmet D, karakolda alınan ifadesinin ardından, serbest bırakılmıştı. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi altına alınan kadının yüz, kol ve göğüs bölgesinde ciddi yanıklar oluştuğu belirtilmişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık