Kilis Müftülüğünden yeni hafızlara icazet ve taç takma töreni

Kilis'te il müftülüğü tarafından aralarında Suriyelilerin de bulunduğu hafızlık eğitimini tamamlayan 80'i kadın 100 kişiye "icazet ve taç takma töreni" düzenlendi. Törene Milli Eğitim müdür yardımcısı da katıldı.

Kilis Müftülüğünden yeni hafızlara icazet ve taç takma töreni
  • 18 Ekim 2017, Çarşamba 18:13

Kilis'te hafızlık eğitimini tamamlayan 80'i kadın 100 hafız için icazet ve taç takma töreni düzenledi.

Kilis Müftülüğü, El Risale Derneği ve Suriyeli Alimler Birliğinin organizasyonuyla bir düğün salonunda düzenlenen etkinlik Kuran okunmasıyla başladı.

İl Müftüsü Mahmut Karatepe konuşmasında, Türkiye'nin mağdur ve mazlum toplumların her zaman yanında olduğunu iddia etti. Karetepe, Türkiye Diyanet Vakfınca Suriye'deki kamplara iki yıldır 15 bin kişilik yemek ve 100 bin ekmek gönderildiğini sözlerine ekledi.

El Risale Derneği Başkanı Mezin İbrahim de, Türkiye'nin yardıma muhtaçlara ve İslam ümmetine verdiği destekten dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI DA ORADAYDI

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından hafız olanlara "icazetname" verildi. Hafızlara çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona eren törene, Kilis Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Polat, Prof. Dr. Mustafa Müslim de katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık