Kendinin yarbay olarak tanıtan kişi hakkında soruşturma başlaldı

Bursa Valilinden açıklama Koronavirüs nedeniyle şehirlere giriş çıkış yapan neredeyse her aracı kontrol eden polislerle kendinisinin yarbay olduğunu iddia eden bir kişi arasında yaşanan tartışma sosyal medyada yayıldı. Olayda kendisinin yarbay olduğunu söyleyen şahıs araç kontrolü yapan polislere hakaretler yağdırdı. "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" diyen kişi hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Kendinin yarbay olarak tanıtan kişi hakkında soruşturma başlaldı
  • 08 Nisan 2020, Çarşamba 3:02

Yaşanan olayın videosunun sosyal medyada paylaşıması ve tepki toplaması ardından Bursa Valiliğinden bir açıklama geldi. Kendinin yarbay olarak tanıtan kişi hakkında soruşturma başlatıldığı söylenen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"07.04.2020 günü sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yol kontrol uygulama noktasındaki polis memurları ile yarbay olduğunu iddia eden araç sürücüsü arasındaki hakaret içerikli tartışmanın, ilimiz İzmir-Bursa Otoyolu Gişeleri'nde bulunan Polis Uygulama Noktası'nda 31.03.2020 tarihinde meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adli, Valiliğimiz tarafından da idari soruşturma başlatılmıştır."

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık