İzmir'de CHP'nin Gündoğdu coşkusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde İzmirlilerle Gündoğdu Meydanı'nda buluştu. Çankırı ve Ereğli mitinglerine katılması nedeniyle yaklaşık 2.5 saat gecikmeyle çıktığı Gündoğdu Meydanı'nda coşkulu kalabalığı görünce Kılıçdaroğlu moral buldu.

İzmir'de CHP'nin Gündoğdu coşkusu
  • 30 Mayıs 2015, Cumartesi 18:13

Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde İzmir'den milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce geziler yaptığı kente bugün miting için geldi. Partilerine destek veren vatandaşlar, erken saatlerden itibaren alanı doldurmaya başladı. Karşıyaka Çiğli gibi bölgelerden gelenlerin, vapurları kullandıkları gözlendi. Partililer, meydanı çınlatan partilerinin seçim şarkılarına ellerindeki bayrakları sallayarak destek verdi, eşlik etti.


Alanı tamamen dolduran vatandaşların yanı sıra, yaklaşık 100 balıkçı teknesi de Gündoğdu Meydanı'nın açıklarına demir attı. Desteklerini deniz tarafından gösterdi. Bayraklar, pankartlarla süslenen teknelerden havai fişekler de atıldı.


CHP'nin seçimde kullandığı 'Milletçe alkışlıyoruz. Gelin oy verin gitsinler diyoruz' sloganı sık sık kullanıldı. Meydanı dolduran İzmirliler alkışlarla slogana eşlik etti.

Meydanda protokol ve basın mensupları için ayrı ayrı kurulan iki platform, alana saatler önce gelen partililer tarafından dolduruldu, Kılıçdaroğlu'nun gelmesi yaklaşırken anonslar ve ricalarla platformların basın ve CHP yöneticilerine bırakılmasına çalışıldı. Sahnenin iki yanına kurulan dev ekranlardan sık sık meydanın kuş bakışı görüntüsü yansıtıldı. CHP'liler Gündoğdu meydanı ve Kordon'un Cumhuriyet Meydanı yönüne doğru büyük kısmını doldurduklarını ekrandan görünce coştu.

Kılıçdaroğlu'nun gelişi diğer mitingleri yüzünden yaklaşık 2.5 saat saat gecikince CHP yöneticileri toplanan kalabalık dağılmasın diye müziklerle, sloganlarla coşkuyu arttırmaya çalıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mitingin saat 17.00 olarak açıklanmasına rağmen saat 19.30'da kürsüye çıkabildi.

Taylan YILDIRIM - Utku BOLULU/İZMİR, (DHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık