İŞTEN AYRILMA DİLEKÇESİ, İŞÇİLERİN İSTİFA ÖRNEĞİ

İstifa Dilekçesi Nasıl Yazılır İŞÇİLER KESİNLİKLE İSTİFA YAZMAYIN. KENDİNİZ AYRILSANIZ BİLE BU DİLEKÇEYİ İŞ YERİNE VERİN ASLA İŞ VERENLERE İNANMAYIN SİZİN BİLMEDİĞİNİZ HAKLARINIZ OLABİLİR EĞER BÖYLE YAZARSANIZ SONRADA HAK TALEBİNDE BULUNABİLİRSİNİZ

İŞTEN AYRILMA DİLEKÇESİ, İŞÇİLERİN İSTİFA ÖRNEĞİ
  • 13 Nisan 2014, Pazar 18:40

ÖRNEK İŞTEN AYRILMA DİLEKÇESİ

 

                                            ……………..Şirketin İsiminiz Buraya Yazın ………..

 

Konun       : İş Sözleşmesinin Fesi

Tarih          : …./…../203

Ben …/…../..2011 tarihinden beri filen kesintisiz olarak ……./…../..2014 tarihine kadar işyerinizde çalıştım ancak 4857. 6331.6098. kanunun ve Yargıtay karaları ilgili yönetmenlikler gereğince doğan yasal haklarımın yasanın öngördüğü şekilde tarafıma verilmemiştir. Bu sebeple iş kanunun 24. maddesi deva eden diğer maddeleri ilgili mevzuatlar gereğince fazlaya ilişkin haklarım saklı kalarak iş sözleşmemi tek taraflı olarak fes ediyorum.

Sonuç olarak; Kıdem tazminatımın, fazla mesai ücretlerimin, ulusal bayram ve genel tatil ücretimin, Temmuz 2017 ayına ait ücretimin, yıllık izin ücretimin vs. diğer tüm işçi alacaklarımın karşılığı olan toplam 90.000,00 TL ‘yi ihtarnamenin tebliği tarihinden itibaren bir gün içerisinde sizdeki maaş hesabıma yatırmanızı, aksi takdirde işçi alacaklarının tahsili için yasal yollara müracaat edileceğimi ve yargılama gideri ile vekalet ücretinin tarafınıza ait olacağı hususları ihtar ediyorum.

Ad Soyadı

İmza

Arkadaşlar kendiniz ayrılsanız bile dilekçeyi böyle yazın faks, E posta veya PTT ile  kendilerine gönderin kesinlikle istifa ediyorum yazmayın. Tüm çalışan işçiler böyle yazın ki ileri de kıdem tazminatı alabilirsiniz ve başka kalan haklarınızı isteyebilirsiniz. Kesinlikle işverenlerin laflarına inanmayın onların hedefi sadece haklarınızı elinizden almak onlar acımasızlar dürüst iş işveren işçinin haklarının öder bu dilekçede korkmaz tüm işçiler böyle yazsın.

 Abdurrahman KONYAR

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuk 

 

 

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık