İşçiye Bayram İkramiyesi Müjdesi Bayram Desteği Verilecek

İşçiye Kurban Bayramı ikramiyesi müjdesi geldi. Miktar en az 11.495 TL olarak belirlendi. Ödeme tarihleri de açıklandı.

İşçiye Bayram İkramiyesi Müjdesi  Bayram Desteği Verilecek
  • 07 Haziran 2024, Cuma 21:31

Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri devam ediyor. Emeklilerin yanı sıra işçilerde bayram ikramiyesi alacak.

 Uzun süreden beri beklenen yeni ikramiye miktarı açıklandı. Üstelik bayram ikramiyesi için ödeme tarihleri de belli oldu. Bir süredir emeklilerin yanı sıra başka gruplarda ikramiye talebinde bulunuyordu. Hükümet Nihayet beklenen ikramiye talebini onayladı. Emeklilerin yanı sıra işçiye verilecek olan ikramiye ödemesi miktarı en az 11.495 TL oldu. Peki işçiye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşçiye ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Yaklaşan bayram öncesi birçok vatandaş devletten ikramiye müjdesi bekliyor. Emekliler Zaten her dini bayram öncesinde olduğu gibi bu bayramda bayram ikramiyesi ödemesi alacak nokta emekli bayram ikramiyesi miktarı bu yıl 3.000 TL olarak belirlenmişti. Bayram ikramiyesi ödemelerinin tarihleri de 10 Haziran-14 Haziran arası olarak açıklandı. SSK bağ-kuru memur emeklisi ve dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerine bu tarihlerde kavuşacak. Bir sürpriz haber de kamu işçisi için geldi. Taşeron işçilere de bayram öncesinde ikramiye yatacak.

İLGİLİ HABER

Cuma Sürprizi Emekliye! Maaşla Birlikte 25.000 TL Ödeme ONAYLANDI!

TAŞERON İŞÇİYE BAYRAM ÖNCESİ İLAVE TEDİYE ÖDEMESİ

Taşeron işçileri, her yıl İlave tediye ödemesi alıyor. 2024 yılı ilave tediye ödemeleri de başladı. gelen son dakika haberine göre hükümet taşeron işçilere Bayram Öncesinde bir jest yapmaya hazırlanıyor. Kurban Bayramı öncesi nakit para sıkışıklığı yaşayan işçiler de bayram ikramiyesi gibi gelecek ilave tediye ödemesiyle adeta rahat bir nefes alacak. Çünkü işçiye ilave Tediye ödemesi Kurban Bayramından hemen önce hesaplara yatacak. Normal şartlarda Temmuz ayında ödenmesi gereken İlave tediye ödemesinin Bayram öncesine çekildiği ve işçilerin hesaplarına en geç 10 Haziran’da yatacağı öğrenildi.

EN AZ 11.495 TL ÖDEME YAPILACAK

Taşeron işçilere her yıl 13 günlük ilave tediye ödemesi yapılıyor. ilave tediye ödemesinin miktarıysa işçinin maaşına göre farklılık gösteriyor. 2024 yılında verilecek olan en düşük ilave tediye ödemesi miktarı ise 11.495 TL oldu. Bu miktarı Kurban Bayramından hemen önce taşeron işçilerin IBAN numarasına tanımlanacak.

TAŞERONA KADRO ÇIKACAK MI?

Taşeron işçiler ikramiye ödemelerinin yanı sıra kadro müjdesi de bekliyor. eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bu konuda hazırlıkların olduğunu duyurmuştu. o sebeple Kurban Bayramı öncesinde yeni bir haber gelir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ancak şu ana kadar yeni bir taşerona kadro düzenlemesi ile ilgili bir açıklama gelmedi.  Yine de taşeron işçilerin bu konuda umutlu bekleyişi devam ediyor.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık