Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi 30 yaşındaki Murat Aktaş hayatını kaybetti

Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi 30 yaşındaki Murat Aktaş hayatını kaybetti Soba 5 can aldı Kışın yaklaşmasıyla sobadan ölümler de artmaya başladı. Çorum’da iki kişi, Amasya’da yaşlı bir çift ve Ankara’da bir kişi zehirlenerek hayatını kaybetti

Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi 30 yaşındaki Murat Aktaş hayatını kaybetti
  • 08 Kasım 2015, Pazar 17:09

Havaların soğuması ile birlikte sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme vakaları da artmaya başladı. Önceki akşam Çorum’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kişi hayatını kaybetti. Amasya’da da 76 yaşındaki çift, kömür sobasından sızan gazdan zehirlenerek öldü. Ankara’da ise güvenlik görevlisi kömür sobasından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Çorum’da önceki akşam eve gelen Barış Can Şahin, (17) uzun süre kapının ziline basmasına rağmen kapıyı açan olmayınca camı kırarak içeri girdi. Şahin, odada anneannesi Fatma Kürken, (65) annesi Gülay Şahin (35) ve kız kardeşi Gamze Nur Şahin (12) yerde hareketsiz yatarken gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri üç kişiyi hastaneye kaldırdı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirtilen Fatma Kürken ile Gamze Nur Şahin kurtarılamadı. Gülay Şahin’in ise tedavisi sürüyor.

Yaşlı çift ölü bulundu

Amasya’da ise 76 yaşındaki Ali ve Güllü Günlü çiftinin uzun süredir dışarı çıkmamasından şüphelenen ev sahibi Muharrem Özer, polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık personeli ve polisler, çilingir yardımıyla eve girdi. Ekipler evde hareketsiz yatan Günlü çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde de dün sabaha karşı kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi 30 yaşındaki Murat Aktaş, hayatını kaybetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık