GÜVENLİK-SEN’DE ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRIYORUZ. ÖZEL GÜVENLİK EMEKÇİLERİ

GÜVENLİK-SEN’DE ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRIYORUZ. ÖZEL GÜVENLİK EMEKÇİLERİ
  • 03 Aralık 2014, Çarşamba 19:10

BASINA VE KAMUOYUNA

Özel güvenlik emekçileri, özel güvenlik sektörünün oluştuğu günden beri toplumun ezilen ve muhalif kesimlerine karşı bir silah olarak kullanılmaya çalışılmaktadır. Bu kimi zaman özel güvenlik emekçilerinin direniştekiişçilere saldırtılması, kimi zaman da üniversitedeki öğrencilerle karşı karşıya bırakılması şeklinde ülkemizde defalarca yaşandı. Geçen hafta da özel güvenlik emekçilerinin Yırca Köylülerine yapılan saldırıda kullanılıp daha sonra işsiz bırakılmalarına tanık olmuştuk.

Bugün de Ankara Üniversitesi DTCF’de yaşanan ve polisin üniversite öğrencilerini darp etmesi ve gözaltına almasıyla sonuçlanan olayda özel güvenlik emekçilerinin de öğrencilere saldırmalarını kınıyoruz. Sistemin ezileni ezilene kırdıran politikasının parçası olan bu olaylara özel güvenlik emekçilerinin karışması son derece yanlıştır. DİSK/GÜVENLİK-SEN olarak bizler örgütlenmeye başladığımız günden beri özel güvenlik emekçilerinin onurlu bir iş ve onurlu bir yaşam talebini anti-militarist bir tutumla savunduk ve savunmaya devam edeceğiz. Özel güvenlik emekçileri olarak bizler, ülkemizdeki anti-demokratik uygulamaların bir parçası olmak ve bir maşa gibi toplumun ezilen ve muhalif kesimlerine karşı kullanılmak istemiyoruz.

Bizler biliyoruz ki öğrencilere vurulan her darbe kendi geleceğimize, çocuklarımızın geleceğine atılan bir tokattır. Bugün darp etmeye çalıştığınız öğrenciler yarın çocuklarımızın öğretmeni, hastalandığımızda doktorumuz, haksız yere işten çıkarıldığımızda ya da ücretlerimizi alamadığımızda avukatımız olacaktır. Kaderimiz ortaktır. Özellikle üniversitelerde çalışan özel güvenlik emekçilerini ve diğer tüm özel güvenlik emekçilerini onurlu bir iş ve onurlu bir yaşam talebiyle GÜVENLİK-SEN’de örgütlenmeye çağırıyoruz.

KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA
YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ !!!
DİSK/GÜVENLİK-SEN GENEL MERKEZİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık