Güvenlik Sektöründen Sahneye

Manisa'da özel güvenlik görevlisi olan evli ve iki çocuk annesi 32 yaşındaki Asya Tanburacı, çocuk hayalini gerçekleştirdi.

Güvenlik Sektöründen Sahneye
  • 21 Aralık 2015, Pazartesi 22:42

Manisa'da özel güvenlik görevlisi olan evli ve iki çocuk annesi 32 yaşındaki Asya Tanburacı, çocuk hayalini gerçekleştirdi. Dört parçadan oluşan fantezi müzik albümü yapan Tanburacı, güvenlik işini bırakmazken; çeşitli festivaller ile eğlence mekanlarında da sahne almaya başladı. Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü Öğrenci Yurdu'nda özel güvenlik görevlisi Asya Tanburacı, müzik tutkusunun peşinden gitti. Evli ve iki çocuk annesi Tanburacı, çocukluk hayalini gerçekleştirip dört parçadan oluşan fantezi müzik albümü yaptı. Çeşitli festivallerde de sahne alan Tanburacı, aldığı olumlu tepkilerin de albüm yapması ve sahne almasında etkili olduğunu söyledi. Güvenlik görevlisi olarak 10 yıldır çalıştığını söyleyen Tanburacı, "Müziği seviyorum ve büyük bir aşkla yapıyorum. Önceden amatörce düğünlerde çıkıyordum. Düğünlerde çıktıktan sonra işi profesyonelliğe dönüştürdüm. Şuanda 4 parçadan oluşan albümü hazırladım. Yılbaşından sonra nasip olursa şarkılarımı klipleri ile birlikte piyasaya süreceğim. Gerek radyo gerekse de televizyon ekranlarında dinleyicilerim ile buluşturacağım. Lise dönemlerimde müzik öğretmenim bende bir cevher olduğunu, kesinlikle benim konservatuvar okumamı ve sesimi değerlendirmemi söylüyordu. Bende o yaşlarda bunu idrak edemedim. Daha sonra verdiğim konserler sonucu, konserlerimi dinlemeye gelen vatandaşların verdiği olumlu tepkiler beni bu işe iten sebep oldu. Şarkılarımdan biri slov, diğer üçü hareketli" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık