Güvenlik Görevlisi Halil Şahin kardeşimizi yoğun bakımda yatağında ziyaret

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde hastanede şiddete maruz kalan Güvenlik görevlisi Halil Şahin,yoğun bakımda tedavisi sürdürüldüğü bildirildi. Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.Yaşam riski nedeniyle yoğun bakıma alınarak tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi.

Güvenlik Görevlisi Halil Şahin kardeşimizi yoğun bakımda yatağında ziyaret
  • 15 Aralık 2015, Salı 9:00

Sağlık,Aile,Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu,yoğun bakımda tedavisi sürdürülen güvenlik görevlisi Halil Şahin’i ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada:”Bugün Tavşanlı Doç .Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesini üzücü bir olay nedeniyle ziyaret ettik. Bir gün önce bir hasta yakını tarafında saldırıya uğramış ve yaşam riski nedeniyle halen tedavi altında olan Güvenlik Görevlisi Halil Şahin kardeşimizi yoğun bakımda yatağında ziyaret ettik, annesi, babası, kardeşi ve yakınlarına ve mesai arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Öncelikle bu saldırıyı telin ediyor, bunu gerçekleştirenleri nefretle kınıyorum. Saldırıya uğrayan kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bizlerin sağlığı için gecesini gündüzüne katan fedakarca çalışan sağlık mensupları ve hastane çalışanlarına teşekkürlerimizi iletecek yerde, hem de yaşamına kastederek yapılan bu şiddet adalet nezdinde karşılıksız kalmayacaktır. Personelimize yapılan bu saldırı devlete, bizlere yapılmış olarak kabul ediyoruz. Aile şikayetinin yanısıra bu dava kamu davası olarak takip edilecektir. Fiziksel şiddet bir yana kimse yüksek sesle bağırma hakkına bile sahip olamaz. Aksi davranış içinde olanlar karşılarında yasalar müsamahasız bir şekilde uygulanacaktır. Önümüzdeki dönemde sağlıkta şiddetin çok daha güçlü bir şekilde önlenmesi için gereken yasal düzenlemeleri gündeme getireceğiz.”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık