Güvenlik görevlisi A.Y. B.B’nin kapıdan geçmesine izin vermedi.A.Y.uyarıyı dikkate almayıp

Site güvenliğine ‘Kavgalı eşi neden içeri almadın?’ davası

 Güvenlik görevlisi A.Y. B.B’nin kapıdan geçmesine izin vermedi.A.Y.uyarıyı dikkate almayıp
  • 02 Kasım 2015, Pazartesi 20:16

Karakolda biten aile kavgasının ardından kadın, yaşadığı sitenin güvenliğine “Eşim gelirse içeri almayın” dedi. Güvenlik görevlisi de B.B.’nin evine girişine izin vermedi. Şikâyet üzerine açılan davada güvenlik görevlisine, “hürriyetten yoksun bırakma” iddiasıyla 14 yıl hapis istendi

beşiktaş

İstanbul Beşiktaş’ta yaşayan G.B. ile eşi B.B., aralarında yaşanan tartışma nedeniyle karakolluk oldu. İşlemlerin ardından evine dönen G.B., sitenin güvenliğine eşi gelirse içeri alınmamasını söyledi. Bu talimattan sonra sitenin girişinde nöbet tutan güvenlik görevlisi A.Y., B.B.’nin kapıdan geçmesine izin vermedi.A.Y., uyarıyı dikkate almayıp içeri girmeye çalışan B.B.’yi tutarak engelledi. Bunun üzerine başlayan tartışma sertleşti, iki taraf da birbirini basit şekilde yaraladı.

‘HÜRRİYETTEN YOKSUN KILMA’

Tarafların birbirinden şikâyetçi olması üzerine savcılık soruşturma başlattı. Hazırlanan iddianamede güvenlik görevlisi A.Y. hakkında, yetkisi ve hakkında bir karar olmadığı halde B.B.’nin evine gitmesini engelleyerek “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçunu işlediği gerekçesiyle 4 yıldan 14 yıla kadar hapis istendi. Savcılık iddianamede, B.B. için de “basit yaralama” suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık