GS4 ve KİPA HAKKINDA AÇIKLAMA

EMEĞE SAYGI İSTİYORUZ KÖLELİK MANTIĞI BİTSİN

GS4 ve KİPA HAKKINDA AÇIKLAMA
  • 09 Mayıs 2014, Cuma 19:34

Konu : gs4 ve kipa da çalışan ,özel güvenlik görevlileri hakkında

G4S Güvenlik Hizmetleri A. Ş. Sizlerin bana gönderdiği ihtarname tarafıma ulaşmıştır.

Hiç bir Masraf dan kaçmayarak birde APS ile göndermişsiniz.

Şikayetinizle ilgili yayınladığım yayınlar tarafımca kaldırılmayacaktır.

Sizler ne zaman ki çalışan özel güvenlik görevlilerine Anayasal haklarına saygı gösterirseniz bizlerde sizlere saygı göstereceğiz ayrıca hizmet verdiğiniz tüm şirketlere bu raporları sizlere gönderilecektir ve projelerinin önünde eylem yapma planımız gerçekleşmştir.

Şirketiniz kipa avm çalışan özel güvenlik görevlilerine yapılan baskılar yer değişikleri işten atılmaları durdurması halinde bizde gerekeni yapacağız bilmenizi isteriz.

T.C yasalarına saygılı olmanızı bekliyoruz özel güvenlik görevlilerin açıklarını aradıkları için şirketiniz tarafında özel güvenlik görevlilerine zullüm yaşatmaktadır zaten taşeron çalıştıkları için Özel güvenlik görevlileri 2. Sınıf insan muamelesi görmektedir ve sizlerde özel güvenlik görevlilerine inansan gibi davranmanız gerekirken köle gibi davranılması insan onuruna yakışmaz.

Şirket yetkilileri haddini aşarak ANAYASAYI ihlal etmiştir. bunun bedeli hukuk önünde zaten ödenecektir ancak insan haklarına hukuka saygısı olmayan bir firma bizlerdende saygı beklemesi insanın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil .

Sizler nasıl ki özel güvenlik görevlilere beyanda sizler kanunsuz iş yaptınız bende yasal haklarımı kullanıyorum diyorsanız aynısı özel güvenlik görevlileri de ANAYASAL haklarını kullanırken sizlerde buna saygı göstermeniz gerekir işinize geldiği gibi davranmamanız gerekir.

Sendikamız Türkiye genelinde 7 bin civarda üyesi bulanmaktadır. TÜRKİYENİN en büyük özel güvenlik görevlilerin üyesi olduğu hem sendika hem de STK dır.

Sendikamız ayrıca Uniglobalunion UNI Küresel Sendika merkezli Nyon, İsviçre, temsil 20 milyondan fazla işçi sendikaların 900'ü aşkın içinde dünyada en büyük sendikasına üyesidir.

Sendikamız uluslararası yasalarla ilişkiler içindedir ve yine Türkiye’nin en büyük KONFEDERASYONU olan TÜRKİYE İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU TÜRK-İŞ ÜYESİ dir Gerek uluslararası gereken ülkemizde üye olduğumuz kurum kuruluşlar bakıldığında gerek sendikacılık alanında savunma ve güvenlik konusunda bu konuda uzman olduğumuz ve sendikacılık faaliyetlerimizi yürütmekteyiz.

SONUÇ : tarafımızca meslektaşlarımız ve üyelerimize baskılar yer değişimleri gibi ve işten atılmalarının durması işten atılan meslektaşlarımızı işlerine geri gelmesi halinde ilişkilerimiz normalleşeceğini aksi taktirde eylem haklarımızı ve uniglobalunion UNI Türki’ye de yapılan hukuksuzluğa karşı resmi belgeleri verip bununla ilgili uluslararası düzeyinde gereken tüm şikâyet ve eylemler yapılacaktır saygılarımla duyurulur

Abdurrahman KONYAR

GÜVENLİK-İŞ SENDİKASI

Güvenlik ve savunma işçileri sendikası

Marmara Bölge başkanlın

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık