Görevlisi Darp Edilmekten Kurtaran Güvenlik Görevlisi Darpa Uğradı

​Şanlıurfa’da sağlık Görevlisi Darp Edilmekten Kurtaran Güvenlik Görevlisi Darpa Uğradı! Üzerine monitör attılar.. Şanlıurfa’ da Devlet Hastanesi’nde hasta yakınları tarafından darp edilmek istenen sağlık görevlisi, güvenlik görevlisi tarafından kurtarıldı. Ancak hasta yakınları güvenlik görevlisini darp etti. 28 Kasım 2015 Cumartesi 00:58 0 0 Şanlıurfa’ da Devlet Hastanesi’nde hasta yakınları tarafından darp edilmek istenen sağlık görevlisi, güvenlik görevlisi tarafından kurtarıldı.

Görevlisi Darp Edilmekten Kurtaran Güvenlik Görevlisi Darpa Uğradı
  • 30 Kasım 2015, Pazartesi 23:43

Ancak hasta yakınları güvenlik görevlisini darp etti. 25 Kasım saat 20.00’da Şanlıurfa’ nın Birecik ilçesindeki devlet hastanesi’ne getirilen bir çocuğa damar yolu açılırken sağlık görevlisi ve hasta yakınları arasında sözlü tartışma meydana geldi. Tartışma büyüyünce hasta yakınları sağlık görevlisini darp etmek isteyince güvenlik görevlisi araya girdi. Bu seferde güvenlik görevlisini darp eden hasta yakınlarından biri, bilgisayar monitörünü yerde yatan güvenlik görevlisinin üzerine fırlattı. Yaşanan olaydan sonra sağlık çalışanları basın açıklaması yaparak durumu kınadı. Birecik Sağlık-Sen Başkanı Halil Arslan ise olay ile alakalı olarak;

Her kim tarafından ve her ne nedenle yapılırsa yapılsın, sağlık çalışanlarını hedef alan sözlü ve fiili saldırılar aslında sadece sağlık çalışanlarına değil, toplumun sağlığına yapılmış, çirkin ve kabul edilemez hareketler olarak kabul edilmektedir. Sağlık çalışanlarına karşı söyleyecek sözü bulunmayan, entelektüel boyutta ikna kabiliyetine sahip olmayan bu grubu Sağlık-Sen olarak esefle kınıyor ve bu saldırının takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

Tüm sağlık çalışanlarının tehlike içinde olduğu, can güvenliğinden yoksun çalıştığı bir ortamda olduğumuza dikkat çekerek, insan yaşamını kutsayan, hayatın devamı için çalışan insanların, can güvenliğinin olmadığı bir ortamda sağlık üretilebilmesinin ne kadar mümkün olabileceğini kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Saldırının fail ya da failleri hakkında hukukun ivedi ve aktif olarak harekete geçirilmesi için Birecik Sağlık-Sen şubesi olarak adli ve idari soruşturmaların takipçisi olacağımızı tekrar tüm kamuoyuna deklare ediyoruz. Sağlık hizmetlerinde şiddete son vermek için tüm sağlık çalışanlarını uyanık olmaya, toplumu ve kamuoyunu duyarlı davranmaya, yetkilileri görevlerini ertelemeden yapmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık