Getir, operatörlere çağrı yaptı! Turkcell cevap verdi

Corona virüs özellikle 65 yaş üstü kişiler için büyük sorun teşkil ediyor. Bu sebepten dolayı geçtiğimiz günlerde 65 yaş ve üstü için sokağa çıkma yasağı yürürlüğe girmişti. Getir, operatörlere corona virüsü çağrısı yaptı.

Getir, operatörlere çağrı yaptı! Turkcell cevap verdi
  • 31 Mart 2020, Salı 17:50

Getir, operatörlere corona virüsü çağrısı yaptı

Ülkemizde hem devlet yetkilileri hem de şirketler corona virüsü konusunda yeni önlemler almaya devam ediyor. Dün açıklanan sayılar neticesinde corona virüsü ülkemizde artış göstermeden yayılmaya devam ediyor.

Getir operatörlere corona virüsü çağrısı yaptı

Geçtiğimiz günlerde YemekSepeti kurucusu Nevzat Aydın, corona virüsü ile mücadele için bağış yapmıştı. Benzer şekilde Getir kurucusu Nazım Salur da mücadele için destek vereceklerini açıkladı.

Nazım Salur, Twitter hesabı üzerinden Turkcell, Vodafone ve Türktelekom’a çağrıda bulundu. “Teknoloji ile teması az olan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızdan beraberce sipariş alalım. İhtiyaçlarını biz götürelim, ödemeyi siz alın” ifadelerini kullanan Salur’a ilk olarak Turkcell CEO’su Murat Erkan‘den cevap geldi.

Erkan cevabında yaşlılar hakkında yapılabilecek her türlü konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Bu konu hakkında gerekli değerlendirmenin yapılacağının altını çizen Erkan, toplum için faydalı bir iş ortaya çıkarmak istediklerini açıkladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık